25n
25N
25N

Mislata crea un programa especial de menjar a casa per a situacions d'emergència

Amb motiu de l’estat d’alarma y la crisi sanitària del COVID-19 l’Ajuntament de la ciutat ha creat este programa per garantir el menjar als més vulnerables

Mislata crea un programa especial de menjar a casa per a situacions d'emergència
17/03/2020 -

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mislata ha creat el programa especial “Menjar a casa” amb l’objectiu de minimitzar els efectes de la crisi del COVID-19 en les persones que més ho necessiten. Les persones majors dependents i els menors de famílies en risc d’exclusió social que estaven donats d’alta en el programa “Menjar a casa” o eren beneficiaris de les beques de menjador social, rebran aliment per a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha pres esta decisió ja que “estem en un moment d’extrema gravetat i no podem deixar arrere i sense cap empara aquells que no poden valdre’s per si mateixos. És la nostra obligació moral cuidar d’ells i proveir-los d’aliment. Tots estem vivint moments durs, però són els més vulnerables els que necessiten més de la nostra atenció”.

L’ajuda consistix en un pack que garantirà un menjar saludable diari en el qual s’inclou un primer plat, un segon, pa, beguda i postres. Esta ajuda excepcional que serà repartida en els domicilis particulars, s’estendrà al menys durant els pròxims 15 dies o el que dure l’Estat d’Alarma decretat pel govern central.

Des de l’Ajuntament de Mislata s’estan duent a terme totes les mesures possibles per a combatre el coronavirus que està afectant a tot el planeta, i especialment al nostre país. Dies arrere, el consistori va crear la Comissió Permanent de Seguiment del COVID-19 per a prendre decisions que donen solució a tots els problemes que van sorgint en esta canviant i greu situació que tot el territori nacional està patint.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 11 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell
Informacion coronavirus