caixa popular

Mislata s'adherix a un conveni entre administracions que agilitzarà la mobilitat d'empleades en casos de violència de gènere

Mislata s'adherix a un conveni entre administracions que agilitzarà la mobilitat d'empleades en casos de violència de gènere
10/07/2018 -

La iniciativa, promoguda des de la Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat, s’ha gestionat a partir del Pla d’Igualtat que va aprovar el consistori de Mislata el passat mes d’abril. El marc del conveni facilitarà l’aplicació del principi de mobilitat entre administracions autonòmiques i altres municipis adherits al programa de la Generalitat Valenciana per a les treballadores que comuniquen una situació de risc d’agressió.

Amb aquesta aposta, l’Ajuntament es prestarà a comunicar a les empleades que pogueren ser víctimes de violència aquells llocs vacants en altres administracions i s’agilitzarà el procediment de tramitació de trasllats a llocs amb semblants característiques a què exercixen en la seua entitat. Les administracions firmants es comprometen a agilitzar aquestos procediments i prioritzar-los davant de possibles convocatòries de bosses de treball o un altre tipus de trasllats.

Per a la regidora de Dona, Carmen Lapeña, “aquest és un pas més en el full de ruta per a aconseguir que el nostre Pla d’Igualtat Municipal ajude a vertebrar tant el municipi com la pròpia administració local, i el nostre principal compromís continua sent salvar i protegir de qualsevol tipus de violència a aquelles dones que ho denuncien i necessiten un especial tractament a nivell de seguretat”.

Des del govern municipal pretenen continuar treballant en “multitud de mesures preventives amb la col·laboració de la Policia Local i dels propis col·lectius cívics que van ajudar a la redacció del primer Pla d’Igualtat de Mislata”, un text que ja ha sigut referent per a molts altres municipis i ajudarà a donar més oportunitats a la dona i establir la igualtat en tots els àmbits socials.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC