25n
25N
25N

Mislata contracta nou treballadors a través del programa EMCORP de la Generalitat

Mislata contracta nou treballadors a través del programa EMCORP de la Generalitat
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Mislata ha reforçat la seua plantilla amb 9 nous treballadors i treballadores a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana, basat en subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat, per a la realització de diferents tipus d’activitats. Totes les contractacions són subvencionades pel servei LABORA, que a més ha sigut l’organisme encarregat de fer la selecció de les persones candidates, que havien d’estar ja inscrites en el servei com a demandants d’ocupació, d’acord amb els barems de la convocatòria pública.

El mateix alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat dels tinents d’alcalde, Pepi Luján i Toni Arenas, i el regidor d’Ocupació, Alfredo Catalá, han donat la benvinguda a les noves incorporacions. Bielsa ha assegurat que aquestes noves ocupacions serviran per a “millorar el funcionament de l’administració i reforçar els serveis que oferim a la ciutadania, però el més important és que constitueixen una nova oportunitat per a persones que estan en situació de desocupació”.

L’alcalde els ha demanat que aprofiten aquest temps per a continuar desenvolupant-se professionalment i ha remarcat que “és un esforç molt important el que fa la ciutat de Mislata quant a generar ocupació per a ajudar a la gent que el necessita, i més si cap ara en aquests moments de màxima dificultat. Des del govern municipal sempre hem apostat per les polítiques socials per a tirar avant, i aquest és un exemple més que s’ha de sumar al Pla Social d’Ocupació Municipal i a la pròxima convocatòria del programa ECOVID”.

Entre els perfils seleccionats directament per LABORA gràcies a aquest pla EMCORP es troben auxiliars administratius, un encarregat d’obres i tècnics especialitzats en diferents àrees, com a Dret, Econòmiques, Periodisme, Gestió i Administració Pública i Informàtica. Totes aquestes persones desenvoluparan la seua labor durant els pròxims 6 mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tres =