25n
25N
25N

Mislata consciència contra la Violència de Gènere a través dels forns

Mislata consciència contra la Violència de Gènere a través dels forns
19/11/2020 -

Un any més, novembre és el més violeta a Mislata. Des de fa dèsset, l’Ajuntament de Mislata, a través de la Casa de la Dona, posa en marxa tot un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Amb l’objectiu de traslladar a la ciutadania el missatge “Mislata contra la violència masclista. Si l’ajudes pot”, la regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat, ha repartit 50.000 bosses de pa entre els forns i les cantines dels instituts de Secundària de Mislata. Una manera de “traslladar el missatge contra la violència de gènere a la quotidianitat dels veïns i multiplicar així el seu efecte i, per tant, el seu poder de conscienciació més enllà de les exposicions o conferències”, aclaria Carmela Lapeña, regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat.

La proposta ha tingut un excel·lent acolliment, tant per part dels propietaris dels establiments com pels seus clients, ja que queden gratament sorpresos en llegir el missatge de les bosses.

A més, un dels carrers amb major trànsit de la localitat, Miguel Hernández, i on se situa la Casa de la Dona, ha començat el dia amb els tapissos de la setena edició d”Art al carrer’, una exposició amb temàtica i lemes al·lusius contra la violència masclista, realitzats per artistes locals i diferents associacions de la ciutat, i organitzada per l’associació de Dones Progressistes de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =