caixa popular

Mislata constitueix una Comissió d'Igualtat

Mislata constitueix una Comissió d'Igualtat
23/06/2017 -

L’Ajuntament de Mislata va constituir ahir la seua Comissió d’Igualtat, un equip tècnic, polític i ciutadà la principal comesa del qual serà coordinar l’elaboració del Pla Municipal d’Igualtat. Fa uns mesos, el govern municipal va decidir apostar per la redacció d’una estratègia que garantisca la igualtat completa entre homes i dones, tant a escala d’Ajuntament, amb un pla d’empresa que afavorisca la igualtat d’oportunitats, com a escala general, un projecte molt més ambiciós que abasta tot l’àmbit de Mislata com a ciutat.

A l’acte de constitució de la Comissió d’Igualtat, celebrada en el centre sociocultural La Fàbrica, van assistir com a representants polítics la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Carmen Lapeña; la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno; la regidora d’Educació, Ana María Julián, i el portaveu del grup municipal de Compromís, Javier Gil. Quant als tècnics municipals, la comissió inclou representació de diferents àrees municipals, ja que es tracta d’un projecte transversal que es treballarà des de tots els àmbits de la gestió pública. I per part del moviment associatiu, integren la comissió dues associacions de dones triades per sorteig (Associació de Dones de Mislata i Por ti mujer-Red AMINVI) i dos representants de la Coordinadora d’Associacions Veïnals de Mislata.

A més de la representativitat d’aquesta comissió mixta, l’Ajuntament obrirà de seguida un procés de participació ciutadana perquè qualsevol persona, associació o entitat veïnal de Mislata puga aportar les seues idees al pla i contribuir a la consecució d’una ciutat que garantisca la plena igualtat entre homes i dones. Després de la constitució, ja s’han programat dues reunions de la comissió per al mes de juliol. Des de llavors i fins al 25 de novembre, quan es presente el Pla Municipal d’Igualtat de Mislata, la comissió s’encarregarà d’establir els principals objectius i eixos d’actuació del document.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris