caixa popular

Mislata obri inscripcions per a la segona edició del Color Run Fest

Mislata obri inscripcions per a la segona edició del Color Run Fest
25/07/2017 -

L’any passat Mislata va incloure per primera vegada en les seues festes una carrera inspirada en els ritus holi de tradició hindú per a celebrar la vida, amb pólvores de pigments de colors i música de DJ’s en la Plaça Major. Després de l’important èxit d’inscripcions i la bona resposta entre els col·lectius joves, enguany ha sigut el mateix Ajuntament conjuntament amb el Consell de la Joventut els qui han decidit assumir l’organització de la carrera.

Les inscripcions s’obrin hui des del portal cronorunner.com, i es mantindran disponibles fins al 28 d’agost. Tot, perquè el pròxim 2 de setembre, en plenes festes populars, Mislata torne a celebrar la carrera pels seus carrers. Una colorista competició que en aquesta ocasió se celebrarà en horari de vesprada, i tindrà una extensió de prop de dos quilòmetres: des de la plaça de la Constitució fins a la plaça Major, l’epicentre de les festes populars.

La participació tindrà un cost de 7 euros, que inclouen com a obsequi la samarreta blanca, el dorsal, un gym-sack, dues borses de color, polsera i aigua per al recorregut. Tot un al·licient en l’oferta d’activitats juvenils del programa de festes, que espera congregar a un miler de joves de nou en el moment de la festa final.

El regidor de Joventut i Festes, Toni Arenas, ha assenyalat que «en solament un any ja s’ha convertit en un element més de les festes de Mislata, i per açò ho mantindrem i reforçarem, esperant que se sumisquen persones d’altres pobles, i que novament ens sentim orgullosos de la participació sana en un gran esdeveniment que barreja esport, música i diversió».


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris