caixa popular

Mislata es consolida com una de les ciutats més segures d'Espanya

Els comandaments policials informen en la Junta de Seguretat Ciutadana de la disminució de les actuacions per violència de gènere i de les ordres de protecció

Mislata es consolida com una de les ciutats més segures d'Espanya
01/03/2018 -

Des de fa diversos anys, els índexs de criminalitat de Mislata estan entre els millors d’Espanya. Així ho certifica any rere any la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, a partir de les dades de les actuacions de la Policia Nacional i la Policia Local de Mislata. Hui s’ha presentat l’informe relatiu al segon semestre de 2017 i les dades totals d’infraccions totals de l’exercici anterior, que tornen a baixar i confirmen la consolidació dels índexs de Mislata en mínims històrics.

Esta ha sigut la principal conclusió de la Junta Local de Seguretat Ciutadana celebrada este matí, una comissió formada per responsables polítics de l’Ajuntament i de la Delegació del Govern, així com pels cossos de la Policia Nacional, Autonòmica i Local. Està presidida per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Seguretat Ciutadana i portaveu municipal, Mª Luisa Martínez Mora.

El cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Mislata, Moisés Jiménez, ha detallat en el seu informe el nou descens dels índexs de criminalitat i ha ressaltat a més la disminució de les ordres de protecció per violència de gènere, que en este moment estan en 61. Este descens coincidix, a més, amb el nou servei de “Agent d’igualtat” que oferix la Policia Local de Mislata i que treballa en coordinació amb la Nacional en la prevenció i assessorament a les víctimes, a més de la sensibilització en matèria d’igualtat.

L’intendent de la Policia Local de Mislata, Juan José Gimeno, també ha informat amb detall a la Junta Local de Seguretat Ciutadana de les actuacions del segon semestre de 2017. A part de les dades habituals d’atestats, accidents de trànsit o controls d’alcoholèmia, el cos local ha oferit també resultats de programes concrets com el de l’ADN caní, els atestats per defraudació d’electricitat o el pla per a controlar l’ús adequat de les targetes de mobilitat reduïda.

Amb totes estes xifres, l’alcalde ha felicitat una vegada més als caps de la Policia Local i Nacional, Juan José Gimeno i Moisés Jiménez, pels resultats obtinguts en el segon semestre de 2017 i per la coordinació policial que els fa possibles. “Les xifres tornen a constatar que Mislata és una de les ciutats més segures d’Espanya. El nostre objectiu és seguir reforçant la prevenció i els controls per a mantindre esta dinàmica en el futur”.

Finalment, la reunió d’este matí ha servit també per a coordinar els operatius que es posaran en marxa durant estes Falles, especialment en aquells actes en els quals es produïsquen grans aglomeracions de gent i en tots els espectacles pirotècnics.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris