25n
25N
25N

Mislata es pren seriosament les picadures del mosquit tigre amb diverses xarrades sobre la seua prevenció

L’última de les sis xarrades informatives, que s’han celebrat durant els mesos de maig i juny, va ser dirigida als més xicotets de la casa que van aprendre a reconèixer les larves i com prevenir-les

Mislata es pren seriosament les picadures del mosquit tigre amb diverses xarrades sobre la seua prevenció
18/06/2018 -

Després de diverses xarrades informatives sobre la prevenció de la picada del mosquit tigre, organitzades per l’Ajuntament a petició de la Coordinadora d’Associacions Veïnals de Mislata i impartida per Isaac García, supervisor tècnic de l’empresa Eurosan, encarregada de la desinfecció, desinsectació i desratització de la via pública en el municipi, arribava el torn de donar a conèixer a les xiquetes i xiquets de Mislata una sèrie de consells per a evitar la seua dolorosa picada i la seua proliferació.

La xarrada informativa que va tenir lloc en el Centre Jove del Mercat de Mislata, va ser organitzada per la Regidoria d’Infància, a la qual van acudir la seua regidora, Lola Hortolà, acompanyada per la regidora de Sanitat Maika Tarín. Durant aquesta xarrada, que va tenir un caràcter més didàctic que les anteriors per a així poder acostar-se als més xicotets, es van ensenyar mostres vives de larves de mosquits tigre, la qual cosa va fer les delícies dels xiquets. A més de conscienciar-los sobre les mesures a prendre per a evitar la seua propagació, van aprendre sobre el treball que realitzen els biòlegs i experts respecte al tema així com a saber diferenciar altres insectes com les paparres i els tèrmits.

Un dels consells més importants va ser el referit a la vestimenta, ja que és més que recomanable vestir-nos amb roba llarga i folgada per a dificultar les picades del mosquit tigre, especialment al capvespre i durant la nit, hores de màxima activitat d’aquests mosquits.

Finalment es va reincidir en la responsabilitat dels ciutadans de Mislata a l’hora de lluitar contra l’aparició del mosquit tigre. En aquest sentit, és important eliminar l’aigua acumulada en pitxers i plats de tests, així com mantenir els nivells de clor de les nostres piscines i estanys o netejar regularment les teulades i terrasses, són algunes de les recomanacions que es van donar.

Després de finalitzar la xarrada, es va obrir la sessió de precs i preguntes, moment que van aprofitar els assistents per a preguntar alguns dubtes i en el qual també es van comentar alguns trucs casolans per a evitar l’entrada dels mosquits en les llars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

CCCC
torrent