caixa popular

Mislata celebra la primera Fira de l'Esport este cap de setmana

L’Ajuntament organitza un gran esdeveniment amb un centenar d’activitats, en el qual estaran presents els clubs locals i els establiments relacionats amb la salut i l’esport

Mislata celebra la primera Fira de l'Esport este cap de setmana
19/04/2018 -

Mislata celebra aquest cap de setmana un gran esdeveniment per a posar en valor el potencial esportiu que atresora la ciutat. Serà sens dubte un dels esdeveniments més multitudinaris de l’any, la Fira de l’Esport, la primera edició de la qual se celebra els dies 20, 21 i 22 d’abril en la Plaça Major. La cita, organitzada per la Regidoria d’Esports, té com a objectiu mostrar tot el potencial esportiu de la ciutat -estrenant la marca “Mislata, ciutat esportiva”- i animar a la ciutadania a practicar esport. Es tracta, explica l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “de propiciar que els col·lectius i entitats relacionades amb el món de l’esport es donen a conèixer davant la ciutadania, que mostren el talent i l’esforç dels seus esportistes, que oferisquen els seus serveis i que, entre tots, seguim fomentant l’hàbit saludable de la pràctica esportiva“.

Per això, Mislata ha preparat una gran fira en la qual estaran presents tots els clubs i entitats esportives de Mislata, les tendes i negocis relacionats amb l’esport i la salut i el propi Ajuntament, que aprofitarà per a promocionar totes les instal·lacions esportives que posa al servei de la ciutadania. Encara que el principal atractiu d’aquesta I Fira de l’Esport serà la seua programació, amb un centenar d’activitats esportives per a públics de totes les edats. Exhibicions, tornejos, concursos, classes magistrals, tallers, xarrades i demostracions per a xiquets i adults, d’una infinitat de disciplines esportives i de múltiples qüestions relacionades amb la salut.

Per això, a més de les casetes dels clubs i entitats participants, el recinte firal inclou tres pistes esportives, a més d’un escenari, on també es faran actuacions i exhibicions esportives. L’objectiu que s’ha marcat la regidoria d’Esports de Mislata, explica el seu responsable, Toni Arenas, és fer d’aquesta fira “la gran festa de l’esport local, perquè la ciutadania vinga, es divertisca i ho passe bé, i de pas conega totes les possibilitats que té per a practicar esport a Mislata“.

Un dels grans atractius del cap de setmana serà la Marxa contra el càncer, un esdeveniment esportiu i solidari a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La prova -no competitiva- forma part del circuit RUNCÁNCER i se celebrarà el diumenge dia 22 d’abril a les 10.30 hores, amb eixida i meta en la Plaça Major, i amb un traçat urbà de 4,5 quilòmetres.

Els dorsals tenen un cost de 3€ i encara és possible adquirir-los en gimnasos, clíniques i establiments comercials relacionats amb l’esport i la salut. El llistat complet està publicat en la web mislata.es. Tota la recaptació anirà destinada a la investigació oncològica, així com als programes i serveis de l’AECC per a informar, conscienciar, prevenir i diagnosticar de forma precoç aquesta malaltia, recolzant i acompanyant a més els malalts i les seues famílies.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + huit =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris