25n
25N
25N

Mislata celebra el Dia de l'Aigua amb tallers de conscienciació i un tast d'aigua de l'aixeta

L’Ajuntament i Global Omnium, empresa distribuïdora de l’aigua potable, instal·laren en l’avinguda casetes amb jocs, tallers i demostracions

Mislata celebra el Dia de l'Aigua amb tallers de conscienciació i un tast d'aigua de l'aixeta
30/10/2017 -

Cates d’aigua per als majors i activitats de conscienciació per als més menuts. Mislata va celebrar el dissabte en l’avinguda Gregorio Gea el Dia de l’Aigua, una iniciativa municipal amb l’ objectiu de conscienciar sobre el bon ús i consum de l’aigua en el nostre municipi. L’empresa Global Omnium, marca d’Aigües de València i distribuïdora de l’aigua potable de la ciutat, va informar als veïns de Mislata de la qualitat de l’aigua potable de l’aixeta i el compromís que l’empresa té amb el Medi ambient.

Durant tot el matí, els xiquets i xiquetes gaudiren de jocs i tallers de xapes, i els majors van poder degustar un tast d’aigua de l’aixeta per a comparar-la amb l’aigua embotellada. A més, l’empresa va portar fins a l’avinguda els vehicles i els aparells tecnològics amb els quals es realitzen els controls de qualitat de l’aigua, perquè la ciutadania poguera veure el procés a través de diverses demostracions.

La portaveu del govern municipal, Mª Luisa Martínez Mora, i el regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero, assistiren a la celebració del Dia i van poder comprovar que l’aigua de l’aixeta té les mateixes propietats organolèptiques i fins i tot millors que les aigües embotellades. Com explica Herrero, “estes activitats es realitzen per a demostrar al veïnat que la nostra aigua no té gens que envejar a les embotellades, a més de conscienciar sobre un ús domèstic responsable d’este recurs natural”.

La programació de la Setmana de l’Aigua va arrancar la passada setmana amb una obra de teatre escolar. Els més menuts de Mislata van poder gaudir en el Centre Cultural de la representació de “Liliput”, una interpretada per la companyia l’Horta Teatre en la qual van aprendre a respectar un recurs tan valuós com l’aigua i a adquirir bons hàbits que contribueixen a cuidar el planeta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =