caixa popular

Mislata concencia sobre l'acaçament escolar a través de les arts escèniques

El Centre Cultural es va omplir d’actors inanimats dissenyats per Miquel Navarro, component l’espectacular escenografia del muntatge teatral “Bullying”

Mislata concencia sobre l'acaçament escolar a través de les arts escèniques
21/09/2018 -

Mislata estrenava en un abarrotat Centre Cultural de Mislata l’obra “Bullying 3.0, una història diferent”,una peça teatral que intenta conscienciar sobre l’acaçament escolar a través de l’àmbit cultural. De fet, el seu director, Toni Galarza, afirma que l’objectiu de l’obra és”convertir al teatre en un instrument més per a contribuir al descens d’esta problemática”.

L’obra està basada en fets reals i compta la història de dos xiques que van patir acaçament escolar, Andrea Enríquez i Lluïa Alcaraz, entremesclant les vivències de les dos i representades per un únic personatge. Dos històries amb finals molt distints, però que en l’obra finalitzen d’una manera esperançadora, invitant a la reflexió i creant la necessitat d’una evolució de la ment humana, com assegura el seu director.

A més de les escultures de Miquel Navarro, la música en directe té també un paper fonamental en la representació,apareixent diferents personatges de manera que els músics toquen els seus instruments, posant així la banda sonora a esta original obra teatral en format musical.

Sobre l’escenari, el repartiment actoral compartix protagonisme amb les escultures del mislater Miquel Navarro. L’artista ha aportat set figures inèdites, que representen una simbiosi entre personatges i arquitectures. Les escultures tenen un important paper en la representació, ja que no són únicament decoratives, si no que es convertixen en protagonistes inanimats i funcionen com altres actors més.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

Valencia orgullosa