caixa popular

Els veïns de Mislata ja poden gaudir de la lectura en la piscina municipal

Els veïns de Mislata ja poden gaudir de la lectura en la piscina municipal
05/07/2017 -

Fomentar el saludable hàbit de la lectura i donar a conéixer els serveis que ofereixen les diferents biblioteques públiques de Mislata. Aquest és el doble objectiu de la Bibliopiscina, una extensió bibliotecària que arranca un nou estiu, convertint-se ja en un clàssic dels serveis estiuencs que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania.

Enguany el servei de biblioteca de la piscina d’estiu ha avançat una setmana la seua obertura respecte a anys anteriors, amb la finalitat d’oferir un millor servei als veïns, especialment a les famílies amb xiquets, que ja acudeixen regularment a la piscina aprofitant les vacances dels escolars.

Per a poder gaudir d’aquest servei i sol·licitar algun dels llibres o revistes que ofereix la Bibliopiscina, els banyistes tan sols han de presentar el carnet de la piscina municipal o el de la Biblioteca.

Enguany el servei consta de més de 200 exemplars de literatura per a tots els públics, seleccionats pels tècnics de la Biblioteca Municipal, prestant especial atenció al públic infantil i juvenil, ja que utilitzen amb major assiduïtat aquest servei en vacances. El regidor de Biblioteques, Javier Santes explica que “la Bibliopiscina és una eina ideal per a reforçar el treball de foment de la lectura que realitzem durant el curs escolar” i anuncia que enguany, com a novetat, “els joves podran gaudir fins de llibres submergibles, amb els quals podran banyar-se i alhora gaudir de la lectura”.

L’horari de la Bibliopiscina és de deu i mitjana del matí a tres de la vesprada, i els dimarts també hi ha servei a la vesprada, de 16 a 20 hores. Aquest servei municipal, amb més de vint anys en funcionament, és un dels més utilitzats en l’època estival.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats