25n
25N
25N

L'Ajuntament de Mislata és el més transparent de la Comunitat Valenciana

El rànquing realitzat per Dyntra situa també al Consistori en el lloc 27 de tots els municipis espanyols avaluats

L'Ajuntament de Mislata és el més transparent de la Comunitat Valenciana
29/05/2018 -

La Transparència en una Administració Pública és l’eina que garantix als ciutadans el dret a la participació en els assumptes públics i a l’accés als arxius i registres administratius. En aquest sentit, Dyntra, una plataforma col·laborativa independent que té com a objectiu el mesurament i fiscalització del compliment del dret de la ciutadania a accedir a la informació pública de governs, administracions públiques, partits polítics, càrrecs electes i els diferents actors socials d’una manera eficient, transparent i oberta, ha situat a l’Ajuntament de Mislata com el primer de la Comunitat Valenciana i el lloc 27 de tota Espanya en compliment de la Llei de Transparència.

Segons aquest indicador, el Consistori presenta un 71’7 % de compliment de l’índex establit per aquesta plataforma. L’avaluació es dividix en sis blocs: Transparència municipal, Participació i col·laboració ciutadana, Transparència economicofinancera, Contractacions de serveis, Urbanisme i obres públiques, i Open Data. En cadascun d’ells, l’Ajuntament aconseguix un més que sobrat aprovat, destacant el bloc econòmic i financer en el qual s’acosta al 100 %.

Des de l’Ajuntament s’està treballant molt per a aconseguir una administració cada vegada més transparent i accessible i s’espera seguir millorant en aquest indicador pel compromís que es té amb la ciutadania.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “la transparència és un dels eixos d’aquest govern municipal, i volem seguir destacant en aquest sentit, perquè els governants no solament hem de ser honests i responsables, sinó que hem de donar comptes de la nostra gestió a tota la ciutadania”. Al que ha afegit que “hui els ciutadans de Mislata tenen més eines que mai per a conèixer com funciona l’ajuntament, accedir a informació econòmica, veure les actes i plens per streaming, posant a l’abast de tots els mecanismes de control de la gestió pública”.
Plaza del Ayuntamiento de Mislata

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + dos =