caixa popular

Mislata avalua el nivell d'igualtat efectiva de la dona en el municipi

Mislata avalua el nivell d'igualtat efectiva de la dona en el municipi
18/07/2017 -

La sessió d’avaluació política, tècnica i ciutadana forma part de la fase de treball previ del Pla d’Igualtat que l’Ajuntament de Mislata redactarà en els pròxims mesos. Les reunions, amb presència d’entitats associatives i veïnals, ajudaran a diagnosticar la situació ciutadana en matèries d’igualtat efectiva entre homes i dones.

Per a la regidora de Dona i Polítiques d’Igualtat, Carmen Lapeña, “està sent molt interessant poder valorar la participació d’entitats i tècnics en aquest projecte, un treball imprescindible per a redactar el Pla d’Igualtat, un projecte que serà molt ambiciós en pro de la igualtat, i que ajudarà a posar fre a les injustícies”. El consistori treballa ja intensament amb la voluntat que veja la llum en pocs mesos.

Aquesta sessió de participació ciutadana entorn de la igualtat complementa a les taules de treball anteriors, en les quals va tenir lloc la representació de l’empresa, com un dels pilars que pot servir per a fomentar la igualtat entre homes i dones. En aquest sentit, la regidoria de la Dona pretén que “tots els àmbits de la societat tinguen veu i aporten informació per a avaluar el treball fet fins ara i poder fixar nous reptes de futur”.

La Casa de la Dona seguirà acollint sessions de treball de diversa índole, amb els mateixos tècnics municipals, especialistes externs en l’àmbit de la igualtat de gènere, així com representants polítics dels grups de la corporació municipal.

Tot, amb la intenció de dur a terme “una programació d’accions que repercutisquen en polítiques d’igualtat amb amplitud de mires, i continuen insistint en la lluita pels drets de les dones, ajudant també a prevenir i erradicar la xacra de la violència de gènere”, ha explicat la regidora Carmen Lapeña.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats