25n
25N
25N

Mislata demana "cautela i tranquil·litat" per afrontar la situació del coronavirus

Al llarg del dia, l’alcalde es reunirà amb l’equip de govern i amb les comissions falleres per estudiar la situació

Mislata demana "cautela i tranquil·litat" per afrontar la situació del coronavirus

L’Ajuntament de Mislata demana “cautela i tranquil·litat” a tothom davant la situació d’incertesa originada a causa del coronavirus. L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha explicat que “fa dies que treballem a implementar mesures per afrontar la situació sanitària amb garanties”.

Al llarg del matí, l’alcalde ha previst reunir-se amb el grup de govern per valorar i analitzar la situació i explicar quins són els passos a seguir els pròxims dies. A més, després que anit el president de la Generalitat Ximo Puig anunciara l’ajornament de les Falles, l’equip de govern es reunirà també amb les comissions falleres. A mesura que es coneguen les decisions preses en les distintes reunions es realitzaran comunicats per informar els veïns i veïnes de Mislata. Des del gabinet de premsa han advertit que seguiran “les indicacions que es vagen donant des de Conselleria”.

Es desconeix l’impacte econòmic que provocarà l’ajornament de les Falles a Mislata; fins al moment s’havien instal·lat algunes carpes i s’havien preparat els envelats dels carrers, però els monuments encara romanien emmagatzemats. L’alcalde ha volgut remarcar que “el suport i la solidaritat amb el món faller des de l’Ajuntament és absolut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + vint =