caixa popular

Mislata amplia el programa de voluntariat lingüístic per a aprendre valencià

Mislata amplia el programa de voluntariat lingüístic per a aprendre valencià
21/07/2017 -

La regidoria de Promoció del Valencià signa amb Escola Valenciana una segona edició del projecte d’intercanvi lingüístic que permetrà a més ciutadans aprendre la llengua. A més, anuncia per a setembre una exposició amb tots els materials que Mislata duu a terme per a normalitzar l’ús del valencià entre la ciutadania.

En la nova edició del programa, que obrirà inscripcions el 4 de setembre fins al dia 12 del mateix mes, es formaran deu noves parelles d’intercanvi lingüístic, que durant deu setmanes se sotmetran a un aprenentatge exprés del valencià per part de persones voluntàries valencianoparlants. El projecte es consolida així com “una aposta d’aquesta regidoria, que ha sigut pionera a Mislata en l’engegada programes pedagògics i campanyes divulgatives per a fomentar de l’ús de la llengua entre la ciutadania”, explica Ximo Moreno, regidor de Promoció del Valencià.

Les sessions de voluntariat es presentaran en 13 de setembre, dia en el qual s’inaugurarà una exposició en el Centre Jove El Mercat que acollirà la cartelleria i materials de diverses campanyes per a totes les edats, que Mislata està difonent en els últims anys. “Posarem en relleu la importància d’aquesta aposta per normalitzar l’ús del valencià, i ho hem de fer des dels centres educatius, però també a través de campanyes transversals a totes les àrees de gestió municipal”, ressalta l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa.

EL DIA ESTELLÉS SORPRENDRÀ AMB UNA NOVA CAMPANYA

El regidor ha anunciat que el consistori està preparant una programació especial per al Dia Estellés, que tradicionalment se celebra amb alguna activitat en el municipi. Per a enguany, diversos ciutadans col·laboraran en la realització d’un vídeo, i es repartiran polseres de tela amb versos de Vicent Estellés per a donar a conéixer a la ciutadania l’obra poètica d’una de les figures més rellevants de les lletres valencianes del segle XX.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris