25n
Orgull
Orgull

Mislata proposa l'adjudicació de la direcció d'obra de la Residència i Centre de Dia

El contracte per a l’execució de l’obra es va signar el dimecres 20 de març

Mislata proposa l'adjudicació de la direcció d'obra de la Residència i Centre de Dia
22/03/2019 -

Ahir va tindre lloc a l’Ajuntament de Mislata la Mesa de Contractació en la qual es van presentar les propostes per a l’adjudicació de la direcció d’obra del projecte de la Residència i Centre de Dia. Aquesta direcció d’obra tindrà com a funcions principals les de dirigir a l’empresa que executa l’obra, vigilar les mesures de seguretat i cuidar els terminis d’execució, entre altres. Huit són les empreses que es van presentar per a aquesta comesa i l’adjudicació provisional s’ha realitzat atenent, a més de criteris econòmics i a l’aval d’experiència en la direcció d’obres de residències o similars, a criteris socials, com el compromís de tindre un Pla d’Igualtat intern per als treballadors i treballadores de l’empresa. De fet, tota la tramitació de contractació d’aquest projecte s’ha realitzat amb criteris socials, aspectes que s’han introduït en aquesta legislatura i que permeten la inclusió social a través dels procediments de contractació, tenint una major transcendència si cap en aquesta licitació la fi social de la qual és millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Una vegada proposada l’adjudicació per part de la Mesa de Contractació, ja s’ha requerit a l’empresa la documentació pertinent prèvia a l’adjudicació, i una vegada analitzada pels diferents departaments implicats es procedirà a alçar aqueixa adjudicació a definitiva i a formalitzar el contracte. Això suposarà, al seu torn, l’aprovació del pla de seguretat i salut dels treballadors, requisit previ a la realització de l’acta de replanteig, que és el pas final per a l’inici de les obres de la tan esperada Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia.

Unes obres de remodelació de les antigues instal·lacions militars i de reforma integral de l’entorn urbà on se situarà la residència que finalment van ser adjudicades a l’empresa Vialterra Infraestructuras S. A., i el contracte de les quals d’execució de les mateixes es va signar el dimecres 20 de març per part de la mateixa empresa i el Consistori. Alguns dels aspectes que es van tindre en compte per a realitzar aqueixa adjudicació, van ser les millores presentades per l’empresa adjudicatària, entre les quals destaquen l’aportació de tot el mobiliari urbà per a la reforma de l’entorn i el compromís de contractar a persones desocupades per a la realització de les obres.

D’aquesta forma, una vegada es procedisca en els pròxims dies a l’adjudicació definitiva de la direcció d’obra, els treballs d’adaptació i ampliació del complex social començaran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 1 =