25n
25N
25N

Mislata abonarà directament a les famílies beneficiàries les ajudes municipals de menjador escolar

Durant l’estat d’alarma, més de 150 xiquets i xiquetes rebran aquesta ajuda per a tenir assegurada una òptima alimentació

Mislata abonarà directament a les famílies beneficiàries les ajudes municipals de menjador escolar
20/03/2020 -

La declaració de l’estat d’alarma ha suposat el tancament dels centres educatius mentre dure l’actual situació, i el consegüent tancament dels menjadors escolars. Molts són els xiquets i xiquetes que es beneficien d’ajudes per a poder gaudir d’aquest servei bàsic, bé siga subvencionat íntegrament per l’Administració Autonòmica, o bé ajudes compartides entre la Conselleria i el mateix Ajuntament de Mislata. En aquest últim cas, són més de 150 xiquets i xiquetes de Mislata els que es beneficien de l’ajuda municipal de menjador escolar durant el curs.

L’Ajuntament de Mislata, a través de la regidoria de Serveis Socials, ja ha anunciat que, mentre dure l’estat d’alarma, els diners que abonava directament als diferents centres educatius per a subvencionar el servei a aquests xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social, ho abonarà ara directament a les mateixes famílies, com a ajuda per a garantir una òptima alimentació dels seus fills i filles.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, assegura que “són moltes les mesures que estem prenent a la nostra ciutat per a frenar aquesta crisi sanitària, però la nostra màxima prioritat ara és oferir tot el suport que puguem a les famílies i estar al costat de les persones més vulnerables; per això destinarem tots els recursos possibles a polítiques i serveis socials”.

D’altra banda, aquelles famílies que es beneficien de l’ajuda completament subvencionada per l’Administració Autonòmica, la Conselleria d’Educació ja ha anunciat que rebran un val de compra gratuïta amb el qual podran anar a un supermercat de la cadena Consum i Charter i adquirir aliments de primera necessitat mentre dure l’actual situació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =