25n
25N
25N

Mireia Mollà no optarà a les primàries de Compromís per a les autonòmiques però sí es presentarà a l'alcaldia d'Elx

Mireia Mollà no optarà a les primàries de Compromís per a les autonòmiques però sí es presentarà a l'alcaldia d'Elx
04/02/2019 -

La diputada autonòmica i regidora en l’Ajuntament d’Elx (Alacant), Mireia Mollà, ha anunciat aquest dilluns que no optarà a les primàries de Compromís per a ser cap de llista per Alacant a les Corts Valencianes, en el que suposa tancar “una etapa molt important”, segons ha sostingut en una compareixença de premsa. Mollà ha assenyalat que sí es presentarà per a ser la candidata de la coalició a l’alcaldia d’Elx.

Mollà s’ha congratulat d’haver format “part de l’oposició als governs més corruptes de la història de la política valenciana” i d’haver “format part d’una de la qüestions més importants, a nivell personal i política, que ha sigut posar fre contundent a un cas de corrupció, el de Blasco”.

Així mateix, ha posat en valor que va estar en el “canvi polític després de 20 anys de governs del PP”. “I ho vaig fer amb orgull i amb l’impuls de tanta gent que em va triar per a encapçalar la llista autonòmica en 2015; i em sent orgullosíssima de formar part de la història política valenciana i que Compromís es convertisca en la força imprescindible, necessària i útil per als interessos del conjunt dels valencians”.

A més, Mireia Mollà ha sostingut que “molta gent” li reconeix “la capacitat de posar sempre en el meu treball els interessos del poble d’Elx i de la província d’Alacant” per a “aconseguir el que ens mereixem” i “les necessàries inversions que ha de vindre del govern autonòmic”.

Així, ha afirmat que “no estar en les Corts no significa res més que si abans reivindicava, ara serà el doble”. “Sent candidata a Elx, i volent ser l’alcaldessa dels il·licitans, em coneixen prou a València perquè la meua veu s’escolte i siga molt més capaç d’aconseguir les millores que Elx necessita per part del Govern autonòmic”.

Finalment, ha apuntat: “A la futura presidenta de la Generalitat –Mónica Oltra–, la conec molt bé com perquè es comprometa amb els il·licitans molt més del que ha passat aquests quatre anys”.

“ERA EL MOMENT PER A ANUNCIAR LA MEUA CANDIDATURA”

Sobre la seua candidatura a encapçalar la llista a l’Alcaldia, ha recordat que les primàries arranquen el 9 de febrer i que acabaran el 9 de març. “Era el moment per a anunciar la meua candidatura a Compromís per Elx”, per a ser “la futura alcaldessa”.

Mollà ha assegurat que concorre amb “l’orgull” de presentar-se després de treballar al costat d’un equip que durant aquests últims quatre anys ha “pensat i repensat” l’Elx que “volen per al futur”.

“Amb capacitat, diàleg, coherència, ètica i responsabilitat; transparència i participació i valentia, amb tot això perquè el balanç d’aquest mandat ens avala per a la presentació de la meua candidatura; que eixe canvi no para i que la gent que va decidir canviar el rumb de la política volia que eixos canvis tingueren idea, cap, sentit de la responsabilitat i ser capaços de dialogar i trobar consensos”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 5 =

bombers
bombers