25n
25N
25N

Els MIR rebutgen el Fòrum de Sanitat perquè no se'ls ha inclòs: "És com si en un de violència de gènere només hi haguera homes"

Els residents pengen per València missatges de protesta perquè la ciutadania sàpia que seguiran en vaga pels seus drets

Els MIR rebutgen el Fòrum de Sanitat perquè no se'ls ha inclòs: "És com si en un de violència de gènere només hi haguera homes"
10/08/2020 -

Els MIR de la Comunitat Valenciana han mostrat aquest dilluns el seu rebuig al Fòrum creat per Sanitat perquè no se’ls ha inclòs i en el qual únicament estan representats els sindicats en considerar-ho “il·lícit i vergonyós”: “És com si en un de violència de gènere només hi haguera homes”, assenyalen en el seu compte de Twitter.

A més, han penjat aquesta nit cartells en les grans vies de les ciutats de València i Alacant i en les escultures de Castelló per a fer arribar a la ciutadania un missatge “fort i clar”: “Els residents de Comunitat Valenciana seguim en vaga”.

Sobre aquest tema, el portaveu de l’Associació Mir España en la Comunitat Valenciana, Enrique Cuñat, ha explicat que amb aquesta iniciativa volen fer arribar a la població en general que els residents estan en vaga des de fa ja tres setmanes i que coneguen els seus motius.

La proposta dels cartells va sorgir dels companys d’Alacant perquè la ciutat estiguera empaperada amb els seus missatges de protesta de cara a la manifestació que aquest dilluns a les 19.00 hores eixirà des de Plaça Porta de la Mar. La idea va agradar i la van reproduir els residents de Castelló i de València, on també s’ha convocat una concentració a les 20.00 hores.

Així, en els cartells figuren missatges com ’24 hores sense dormir,
T’atenc?, T’opere?’; ‘Barceló dimissió’ o ‘Conveni MIR ja per a dignificar la professió’; ‘Cuida’ns per a poder cuidar-te’ o ‘Que els aplaudiments es convertisquen en drets’.

A més, els MIR continuen fent “guàrdia” les 24 hores enfront de la Conselleria de Sanitat davant “la indiferència del govern” per a exigir “un espai de diàleg just en el qual estiguen representats”. Per tot això, ha advertit que les protestes continuaran fins que es trobe una solució i sobre aquest tema ha lamentat que des de l’última reunió, fa ja set dies no se’ls ha tornat a convocar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria