25n
Orgull
Orgull

Miquel Navarro crea l'escultura "Cullera"

Miquel Navarro crea l'escultura "Cullera"
10/05/2021 -

El prestigiós pintor i escultor valencià, Miquel Navarro, ha dissenyat una obra que simbolitza el poble de Cullera, amb referència els seus valors gastronòmics i mirada a la Mar Mediterrània. Una peça que ha sigut realitzada per l’autor d’escultures urbanes com La Pantera Rosa (nom popular amb què es coneix una de les seues fonts instal·lades en València) o El Parotet i que ara, amb aquesta nova creació, Cullera tindrà el gran honor de comptar amb aquest «regal d’un dels més grans escultors del món», així l’ha definit, Jordi Mayor, alcalde del municipi, el qual va estar al taller de Navarro a Mislata, acompanyat per l’alcalde d’aquesta localitat i president de la Fundació Miquel Navarro, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolà.

Mayor va poder agrair l’artista que haja tingut la sensibilitat de comptar amb Cullera per inspirar-se a través de l’art en «moltes de les coses que ens uneixen i defineixen com a poble i saber transmetre’ls d’una forma magistral». Per la seua banda l’autor va descriure la creació com «tota una peça que és un cap que mira al Mediterrani en forma d’Atena, un far que vigila la costa de Cullera».

L’obra, que ja es troba a Cullera, serà presentada en les pròximes setmanes pel mateix autor i estarà ubicada a la Casa de l’Ensenyança, una peça, ‘Cullera’, que forma part «d’un somni perquè en un futur el poble de Cullera, quan la situació ho permeta, puga desenvolupar-la i que es convertisca en símbol, emblema i referència de la ciutat», afirma Mayor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =