25n
25N
25N

Transports licita per 7,14 milions les obres de rehabilitació del ferm de l'A3 entre Fuenterrobles i Utiel

Transports licita per 7,14 milions les obres de rehabilitació del ferm de l'A3 entre Fuenterrobles i Utiel
31/05/2021 -

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat el contracte d’obres de rehabilitació del ferm en l’A-3, del quilòmetre 263,00 al 275,800, entre les localitats valencianes de Fuenterrobles i Utiel, amb un pressupost de licitació de 7,14 milions d’euros.

Segons ha informat el ministeri, l’actuació té lloc en un tram d’autovia de 12,8 quilòmetres de longitud, que discorre pels termes municipals de Venta del Moro, Fuenterrobles, Caudete de las Fuentes i Utiel.

El projecte preveu la rehabilitació del ferm de la A-3 en totes dues calçades, on es realitzarà el fresat i reposició de totes les capes de barreja bituminosa deteriorades, així com el repintat de les marques viàries i la renovació de les juntes de dilatació en les estructures.

Aquestes obres s’uneixen a les actuacions que Mitma està impulsant per a millorar l’estat del ferm de l’autovia A-3 a València i són la continuació de les obres de reparació del ferm del tram anterior, situat entre el límit de la província de Conca i Fuenterrobles, entre els quilòmetres 247,195 i 263,000, recentment finalitzades.

Aquesta actuació s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, en el qual s’han invertit 92 milions d’euros des de juny de 2018, a la província de València, i que genera un “impuls significatiu” per a millorar la qualitat de servei de la infraestructura viària estatal existent, assenyala el Mitma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =