25n
25N
25N

El Ministeri no veu motius per a suspendre les Falles

El Ministeri no veu motius per a suspendre les Falles
29/02/2020 -

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, no veu motius en l’actualitat perquè se suspenguen esdeveniments o celebracions com les Falles de València amb motiu del coronavirus.

Així ho ha expressat en la roda de premsa posterior a la reunió del Comité de Seguiment del Coronavirus en la qual Simón ha descartat que en l’actualitat es cancel·len esdeveniments a Espanya, com si ocorre per exemple a Itàlia.

No obstant això, Simón ha reconegut que, en el cas que es cancel·len en un futur, és “important” entendre les raons. “Ha de ser una evidència sòlida”, ha subratllat el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat.

Per això, Simón ha assegurat que no ha de propagar-se la por i ha apel·lat a no deixar-se emportar per simplement titulars de premsa, sinó aprofundir en les raons per les quals el Ministeri de Sanitat decidira cancel·lar algun esdeveniment, si és que es produeix en el futur. Ha assenyalat que la suspensió de celebracions té “implicacions econòmiques”.

Per part seua, Simón ha reconegut que existeix la possibilitat de transmissió per la supervivència del virus en superfície, encara que ha advertit que aquest no hauria de ser un dels mecanismes de transmissió que més preocupe.

Davant això, des del Ministeri han recomanat una adequada higiene de mans i tindre precaució a l’hora de tossir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 14 =