25n
25N
25N

Minimotos GP per als més xicotets en els centres de Quirónsalud de València

Minimotos GP per als més xicotets en els centres de Quirónsalud de València
15/11/2019 -

Les minimotos de Moto GP han arribat als Serveis de Pediatria de Quirónsalud Alacant i València amb motiu de la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que se celebra aquest cap de setmana. L’organització del mundial ha donat rèpliques de motos GP per a millorar l’experiència del pacient infantil dins de la col·laboració amb el centre com a servei mèdic de la competició.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les accions que els Serveis de Pediatria de Quirónsalud València i Alacant estan duent a terme amb l’objectiu d’oferir una assistència “cada vegada més humanitzada”.

Segons el cap de la Unitat de Pediatria de Quirónsalud València, el doctor Gonzalo Pin, “un dels nostres principals objectius és disminuir l’ansietat que genera als xiquets el seu pas per l’hospital, oferir-li un entorn amable i afavorir una predisposició positiva davant futures visites a un centre sanitari”. Les minimotos són percebudes com “una cosa lúdica” que distrau als més xicotets abans de la consulta, la realització de proves i fins i tot previ a intervenció alleujant el seu estrés en un entorn que poden percebre hostil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 15 =