La militància d'EUPV dóna suport amb un 86% la investidura de Puig amb el programa acordat i la seua entrada en el Consell

La militància d'EUPV dóna suport amb un 86% la investidura de Puig amb el programa acordat i la seua entrada en el Consell
11/06/2019 -

La consulta a l’afiliació d’Esquerra Unida del País Valencià s’ha saldat amb un 86,7% a favor d’investir al candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, amb el programa de govern pactat amb les forces polítiques progressistes. Les bases, a més, han donat suport també amb un 85,6% la participació de la formació en el Consell.

A les 17 hores d’aquest dimarts ha finalitzat el termini de la consulta telemàtica a les bases d’EUPV sobre la investidura del candidat socialista a la Presidència de la Generalitat -que es produirà en el Ple d’aquest dimecres-, així com de la participació de la formació liderada per Rosa Pérez Garijo en el Consell, tal com marquen els seus Estatuts, ha informat la formació en un comunicat.

La consulta, que s’ha hagut d’endarrerir com a conseqüència de l’allargament de les negociacions del Botànic II i que s’ha fet per via telemàtica, ha donat uns resultats a favor del si a les dues preguntes plantejades: ‘Estàs d’acord amb votar favorablement la investidura del President de la Generalitat amb el programa de govern que s’adjunta?’ i ‘Estàs d’acord amb què Esquerra Unida entre a formar part del Consell amb una conselleria?’.

Els resultats de la primera pregunta han sigut del 86,7% a favor del sí, 9% a favor del no i un 4,3% s’ha abstingut. Respecte a la segona pregunta, els resultats han sigut del 85,6% a favor del sí, el 12,5% a favor del no i un 1,8% a favor de l’abstenció.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + setze =

turismo salou