25n
25N
25N

Mig centenar de veïnes i veïns d’Alborache descobreixen el patrimoni de la Diputació de València

El diputat Bartolomé Nofuentes ha resaltat el valor d’aquesta iniciativa “que dóna a conéixer una institució que ajuda als municipis a millorar la seua qualitat de vida”

Mig centenar de veïnes i veïns d’Alborache descobreixen el patrimoni de la Diputació de València
18/10/2017 -

Mig centenar de veïnes i veïns del municipi d’Alborache han visitat aquest dimecres els edificis de la Diputació de València acompanyats pel diputat de Contractació i Projectes Europeus de la institució provincial, Bartolomé Nofuentes. Aquesta activitat forma part del programa cultural ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’.

Els visitants han ocupat els escons del saló de plens de la Corporació per a escoltar les explicacions sobre el funcionament de la institució. Allí, el diputat Bartolomé Nofuentes ha recordat als assistents que esta iniciativa “dóna a conéixer una institució que ajuda als municipis a millorar la seua qualitat de vida”. La visita ha continuat en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del full de ruta elaborat pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, amb la idea que la institució deixe de ser desconeguda per a la ciutadania i que es done a la població l’oportunitat de descobrir tots els serveis que es presten. El diputat Bartolomé Nofuentes ha explicat als assistents el funcionament de la Corporació i ha ressaltat “la importància de protegir el medi ambient també des dels municipis més xicotets”.

 

Una ruta històrica i institucional

El programa ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’ naix com a resposta al bon acolliment del programa ‘Açò és la Dipu’, de similars característiques. D’aquesta manera, ara s’ofereix als municipis una possibilitat més de conéixer una part del patrimoni històric i cultural i es fomenta alhora el ple desenvolupament i integració social de les dones i les persones majors de la província de València.

Aquesta nova ruta està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que canalitzaran les seues sol·licituds a través dels seus respectius Ajuntaments o associacions municipals, els i les quals col·laboraran en l’organització de les activitats. Es podrà participar en aquest programa fins el proper mes de novembre.

L’activitat consisteix en la realització d’una visita guiada a través de la qual es dóna a conéixer el patrimoni més emblemàtic de la Diputació de València i els seus museus i exposicions, entre els quals es troben els Palaus de la Batlia i Scala, el MuVIM i/o els serveis i museus del Centre Cultural La Beneficència.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 8 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020