caixa popular

L'empresa Global Sports Innovation, impulsada per Microsoft, es vincula al projecte de Centre Integral de Nàutica

L'empresa Global Sports Innovation, impulsada per Microsoft, es vincula al projecte de Centre Integral de Nàutica
29/08/2017 -

Després de reunir-se amb dos dels seus directius, l’alcalde Joan Ribó, acompanyat pel gerent de la Marina de València, Vicent Llorens, ha anunciat aquest matí la incorporació de l’empresa Global Sports Innovation, vinculada a Microsoft, al projecte de Centre Integral de Nàutica de la Marina. Aquest centre està basat en la innovació i la formació. Global Sports és una empresa internacional amb un alt potencial innovador i ara està elaborant el pla de viabilitat per al seu projecte a València, que ja compta amb altres socis públics i privats.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha qualificat de “magnífica notícia” l’acord aconseguit amb l’empresa Global Sports Innovation, lligada a Microsoft, pel qual es vincula com a soci tecnològic al projecte del Centre Integral de Nàutica. Ribó ha ressaltat que la incorporació de Global Sports, dedicada a la innovació en el món de l’esport, “enllaça perfectament amb l’estratègia que nosaltres hem dissenyat per a la Marina de València en tot el relatiu a esports nàutics i també pel que fa a innovació i desenvolupament empresarial”.

En finalitzar la reunió que ha mantingut junt amb el gerent de la Marina de València, Vicent Llorens, amb els representants de Global Sports Innovation, Iris Córdoba i David Rosa, Joan Ribó ha ressaltat la importància de l’acord aconseguit amb l’empresa lligada al gegant de la informàtica Microsoft, que “suposa un pas endavant molt potent i amb una gran projecció mundial. És un motiu de satisfacció veure que empreses d’una importància tan gran en l’àmbit global en l’àmbit de la innovació, la recerca i el desenvolupament esportiu, s’interessen pel que estem fent a València, vengen i es posen a treballar a València. Crec que és un indicador que les coses s’estan fent ben i estan funcionant.”

A l’hora de valorar la incorporació de global Sports Innovation al projecte de centre integral de la Nàutica, que tindrà la seua seu en la qual fóra base de l’equip de Nova Zelanda en l’America’s Cup, Vicent Llorens, gerent de la Marina de València, ha valorat el que suposa quant a potenciar la nàutica com a línia estratègica de la Marina, i també altres dos aspectes fonamentals com són el relatiu a la innovació, emprenedoria i creació d’empreses, així com la dimensió internacional que aporta a un projecte que ja compta amb diferents socis públics i privats. “És una nova confluència i una valuosa incorporació a un projecte definit.”

Global Sports Innovation s’encarregarà d’elaborar un pla de viabilitat aportant la seua metodologia d’innovació en l’àmbit esportiu, “i la idea és tenir el resultat abans que acabe enguany”, ha afirmat Llorens. Després que l’alcalde, Joan Ribó, s’haja referit, també en l’esfera esportiva, a la celebració en Fira València, en l’últim trimestre de l’any en curs, d’un congrés sobre dret i cessió de drets en el món de l’esport, Llorens ha recalcat que la incorporació d’aquesta empresa amb projecció global “està en plena coherència amb els plantejaments de desenvolupament de la Marina de València”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris