25n
25N
25N

Mickey Mouse s’acomiada de Burjassot després d’haver felicitat i animat a 240 xiquets del municipi

Mickey Mouse s’acomiada de Burjassot després d’haver felicitat i animat a 240 xiquets del municipi
09/06/2020 -

Aquests mesos de confinament Burjassot ha tingut un hoste molt especial que ha omplit d’il·lusió les llars del municipi. Mickey Mouse es trobava de visita a Burjassot quan es va decretar l’estat d’alarma i, des de l’Ajuntament de Burjassot el van acollir com un veí més.
Per a agrair tota l’atenció prestada pel consistori, Mickey, que ha sigut molt feliç aquests mesos a Burjassot, volia traslladar la seua felicitat als més menuts i animar-los o felicitar-los amb motiu dels seus aniversaris, fent-los una miqueta més especials, malgrat el confinament.

La proposta va ser molt ben rebuda per part de l’Ajuntament i s’ha traduït en el fet que Mickey ha felicitat 175 xiquets i xiquetes amb vídeos personalitzats en els quals, a més de felicitar-los, els animava a continuar portant-se tan bé com ho estaven fent. A més, Mickey també ha enviat 65 vídeos d’ànim i motivació per als xiquets i les xiquetes que s’han portat súper bé en aquests mesos en què no s’ha pogut eixir de casa.

Mickey ha deixat aquesta setmana Burjassot per a tornar a la seua casa, amb una passe especial per a poder desplaçar-se entre territoris. Ha marxat amb un gran somriure dibuixat en la seua cara donat el bon tracte que ha rebut i els bons moments que ha passat en aquests mesos, ja que, amb l’enregistrament dels vídeos, també li ha passat molt més ràpid el confinament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 1 =