25n
25N
25N

Michel Montaner: "Els acords i la política útil dels socialistes milloraran el servei de Rodalia després dels anys d'inacció del PP"

El portaveu socialista de Mobilitat en Les Corts Valencianes afirma que el Pla d’Acció acordat ahir és un reflex de la preocupació del Consell i el Govern central pel transport en la Comunitat

Michel Montaner: "Els acords i la política útil dels socialistes milloraran el servei de Rodalia després dels anys d'inacció del PP"
15/02/2020 -

El portaveu de Mobilitat del grup socialista en Les Corts Valencianes, Michel Montaner, ha assegurat que “els acords i la vertadera política útil que duem a terme els socialistes des de les institucions milloraran la qualitat del servei de trens de Rodalia” després d’anys d'”inacció” dels anteriors Governs del PP.

Així ho ha afirmat Montaner sobre l’acord aconseguit ahir en la Comissió de Seguiment del Pla de Rodalia entre el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, al costat del secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura, que contempla un Pla d’Acció amb mesures com la incorporació de més maquinistes, més inversió i la ‘devolució expressa’ del preu del bitllet senzill en cas de retards o cancel·lacions.

“Ara ja tenim un Govern estable que treballa per a desenvolupar polítiques que siguen d’utilitat real per a la ciutadania i que atenguen els problemes reals de les persones”; ha reivindicat el portaveu de Mobilitat del PSPV-PSOE, que ha celebrat que aquest Pla d’Acció vaja a acabar amb la “inacció” dels Governs del PP.

Així mateix, el diputat socialista ha recordat que els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2019 contemplaven inversions per valor de 300 milions d’euros en Rodalia i ha afirmat que va ser “el veto de les dretes i els independentistes el que ens va privar d’aqueixes inversions”. “Fins que aprovem un nou Pressupost, els socialistes busquem solucions concretes per a pal·liar les conseqüències dels anys d’abandó del PP, i ja hem licitat inversions per valor de 500 milions d’euros que es posaran en marxa en els dos pròxims anys”, ha manifestat.

En aquest sentit, ha considerat que, per als socialistes, la prioritat sempre ha sigut “mirar més enllà de la crispació” i centrar-se “en la gestió i en les solucions”. “Ens trobem un Pla de Rodalia buit, sense suport financer i sense projecte, fruit dels grans anuncis sense conseqüències reals del Govern anterior del PP”, ha lamentat Montaner, que ha destacat que “per fi es prendran mesures per a pal·liar un problema crònic que durant anys no s’ha tingut la voluntat política d’atallar amb mesures concretes”. “Ni Rajoy ni De la Serna es van preocupar per la Comunitat Valenciana, però ara hi ha un Govern central sensible amb els interessos dels valencians i les valencianes”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − un =

escalante
el puig