25n
25N
25N

Metrovalencia i TRAM entren en 'Fase 1' amb més viatgers encara que encara amb reduccions de més del 75%

Metrovalencia i TRAM entren en 'Fase 1' amb més viatgers encara que encara amb reduccions de més del 75%
18/05/2020 -

L’entrada de la Comunitat Valenciana a la Fase 1 de desescalada ha fet créixer l’afluència de viatgers en el transport públic aquest dilluns, tant en Metrovalencia (+26%) com en el TRAM d’Alacant (+39%). Encara així, les xifres són encara més d’un 75% inferiors a les que es registraven abans de la declaració de l”estat d’alarma’ per a fer front a la pandèmia provocada per la Covid-19.

En concret, fins a les 12.00 hores d’aquest dilluns, primer dia en ‘Fase 1’, han pujat a Metrovalencia un total de 18.689 viatgers, la qual cosa suposa un increment del 26% respecte al dilluns anterior, quan a regió es mantenia en ‘Fase 0′ i les restriccions eren majors.

En tot cas, aquest nombre de viatgers se situa un 79% per davall de les dades del passat 2 de març, dies abans de l”estat d’alarma’, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Al TRAM d’Alacant s’han pujat un total de 3.337 viatgers fins a les 12.00 hores d’aquest dilluns, això és, un 39% més que el dilluns anterior en ‘Fase 0’ però un 75% menys que el 2 de març, previ a l’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dotze =