Metrovalencia ofereix prop de 200 tramvies diaris en direcció a les platges de la ciutat de València

Metrovalencia ofereix prop de 200 tramvies diaris en direcció a les platges de la ciutat de València
14/07/2018 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita durant el període estival l’accés a les platges de la ciutat de València, a través de les Línies 4, 5, 6, 7 i 8 de Metrovalencia, pertanyents als serveis de metro i tramvia.

Les tres línies de tramvia en servei (4, 6 i 8) compten amb parades properes a la façana marítima de la ciutat, que permeten que prop de 200 serveis diaris faciliten l’accés des de primera hora del dia fins a la nit. Marina Reial Joan Carles I, Mediterrani, Las Arenas i Eugenia Viñes permeten accedir de manera directa a les platges de la ciutat.

El servei que ofereix Metrovalencia amb direcció a les platges compta amb freqüències de pas que oscil·len entre els 5 i els 10 minuts, en els principals trams de la xarxa tramviària i hores de major afluència.

A més, les línies de metro enllacen amb aquests serveis en l’estació de Marítim Serreria, que connecta les Línies 5 i 7 de metre amb les Línies 6 i 8 de tramvia, cada 10 minuts. Els usuaris també poden accedir al tramvia des de les estacions d’Empalme, a la qual arriben les Línies 1 i 2 de metre, i Benimaclet que uneix les Línies 3 i 9 amb els tramvies en direcció a la platja.

Més tramvies a les platges de València

Enguany l’empresa pública de la Generalitat ha llançat una campanya per a promocionar l’ús d’aquests serveis de Metrovalencia en trens, estacions web i xarxes socials. “A la platja, amb metro i tramvia” té com a objectiu incentivar sobre les possibilitats que ofereix FGV per a accedir de manera còmoda a la platja.

Coincidint amb la promoció dels serveis amb destinació a la platja, Metrovalencia ha començat a emetre els missatges d’informació de servei a través dels teleindicadors també en anglés, que se sumen als habituals en valencià i castellà.

La xarxa de Metrovalencia connecta la ciutat de València amb 36 municipis de l’àrea metropolitana i de la resta de la província que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 4 =

sagunt a escena 2019
turismo salou