25n
25N
25N

Metrovalencia restableix el dimarts els horaris habituals de metro i tramvia després de l'estiu

Metrovalencia restableix el dimarts els horaris habituals de metro i tramvia després de l'estiu
30/08/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restableix dimarts que ve 1 de setembre els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació, ha informat la Generalitat en un comunicat. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients.

Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Aquest estiu s’han diferenciat els horaris de juliol i agost. D’aquesta manera, al juliol, Metrovalencia ha mantingut fins a les 15.00 hores aproximadament els horaris laborables de dilluns a divendres del metro amb l’objectiu de reforçar el servei que es presta en aquest mes estival i augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que es van oferir el mateix mes del passat any.

A l’agost, l’horari de dilluns a dissabte ha correspost al d’un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

Aquesta decisió ha permés “adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu” i “aconseguir una major eficiència”, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats i la consegüent reducció de costos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − huit =