25n
25N
25N

Metrovalencia reforça el seu servei aquest cap de setmana per a acudir a les mascletaes

Metrovalencia reforça el seu servei aquest cap de setmana per a acudir a les mascletaes
06/03/2020 -

La Generalitat ofereix els dies 7 i 8 de març reforços de les línies de metro per a les mascletaes del cap de setmana de les Falles 2020, i els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places.

D’aquesta manera, durant aquest cap de setmana previ a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament als milers de persones que acudiran a la plaça de l’Ajuntament per a gaudir de les mascletades, es reforçarà el servei de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

En el cas concret del diumenge dia 8, el reforç del migdia continuarà fins a les 21 hores, segons horaris i destinacions, per a cobrir les necessitats de mobilitat per la celebració de la manifestació vespertina del Dia de la Dona.

A més, gràcies al servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 7 els usuaris i usuàries podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot o desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per a assistir a la mascletà de colors que tindrà lloc a mitjanit.

Aquesta ampliació horària també es podrà aprofitar el divendres 13, per a la Cavalca del Patrimoni, per a l’espectacle nocturn de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i la celebració de nombroses revetles populars en diferents punts de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 7 =