25n
25N
25N

Metrovalencia recupera la normalitat a partir de l'11 de maig

Metrovalencia tornarà als seus horaris i freqüències habituals, que es van reduir després de decretar-se l’estat d’alarma

Metrovalencia recupera la normalitat a partir de l'11 de maig

A poc a poc, València camina cap a la nova normalitat. Ara, és el torn de Metrovalencia que, a partir del pròxim 11 de maig, recuperarà els seus horaris i freqüències habituals amb l’objectiu d adaptar l’oferta a la demanda. A aquesta volta a la normalitat se li suma el tramvia, on s’aplicaran les jornades laborables no lectives, i el TRAM d’Alacant.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que “la modificació es realitza amb la finalitat de continuar garantint que els usuaris puguen realitzar els seus desplaçaments, respectant les instruccions que deriven de l’evolució de la crisi sanitària provocada per la COVID-19”.

“La resolució estableix una reducció màxima de fins al 2% del servei ordinari en les línies ferroviàries de metro i del 17% del servei ordinari en les línies tramviàries, per la qual cosa amb aquesta disposició FGV oferirà pràcticament el 100% de les seues circulacions habituals, en les línies en servei, enfront del 50% aproximat de circulacions que s’han prestat en les últimes setmanes”, ha destacat el conseller.

D’aquesta manera, en Metrovalencia, les línies de metro recuperen el servei habitual establit de dilluns a divendres, dissabtes i diumenges i festius. En el tramvia, les Línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serreria) recuperen el servei dels dies laborables no lectius, per no estar oberts els centres universitaris i educatius.

Al seu torn, continua paralitzada temporalment el servei de la Línia 8 (Marítim Serreria-Marina Real Juan Carlos I), així com el servei de metro nocturn que també es manté suspés.

Per descomptat, es mantindran les condicions d’higiene i seguretat amb la utilització obligatòria de mascaretes, la col·locació de gels hidroalcohòlics q les principals estacions, i altres mesures per a mantenir la distància social, com la senyalització dels seients de manera alterna i les recomanacions de no ocupar el corredor central i mantenir la distància quan s’espera en les andanes.

Des d’FGV s’informa també que la compra de títols de transport a les estacions es realitza exclusivament amb pagament per targeta de crèdit o a les màquines de venda automàtica i que, temporalment, les gestions d’objectes perduts, reclamacions i suggeriments es poden realitzar a través de la pàgina web o l’App (descàrrega en Google Play o en Apple Store).

A València els Espais de Client de Xàtiva i Colón, així com els Centres d’Atenció al Client d’Aeroport i Benimaclet, romanen temporalment tancats, centralitzant els seus serveis en la taquilla del vestíbul principal d’Amistat-Casa de Salut. A més, segueixen oberts els Punts de Client d’Empalme, Mislata i Àngel Guimerà, en aquest últim cas per l’accés del carrer Palleter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + divuit =