25n
25N
25N

Metrovalencia oferirà hui serveis mínims del 70% en els aturs parcials convocats en el tramvia

Metrovalencia oferirà hui serveis mínims del 70% en els aturs parcials convocats en el tramvia
03/04/2017 -

Metrovalencia oferirà uns serveis mínims del 70% durant l’atur convocat hui pels sindicats en el tramvia. Els aturs anunciats es portaran a efecte en la franja horària compresa entre les 7.30 i les 10.00 hores en les línies 4, 6 i 8.

La Direcció general de Treball ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, que es produïsquen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant els aturs.

D’altra banda, el dia 5 hi ha convocats aturs parcials pel col·lectiu d’agents d’estacions en la franja horària de 9 a 12 h que no afecten la circulació dels trens i tramvies. En aquest cas, la Direcció general de Treball ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, el 55% del personal.

FGV lamenta les molèsties que puguen ocasionar aquestes mesures, derivades dels aturs convocats pels sindicats.

Els horaris d’aquests serveis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d’atenció al client 900 46 10 46 i en la web www.metrovalencia.es, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =