25n
25N
25N

Metrovalencia oferirà demà serveis especials amb motiu del Festival de Pirotècnia

Metrovalencia oferirà demà serveis especials amb motiu del Festival de Pirotècnia
07/10/2016 -

Metrovalencia oferirà demà serveis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la XXXVI edició del Festival Internacional de Pirotècnia “València” que tindrà lloc en el vell llit del Túria la vespra de la festivitat del 9 d’Octubre, a partir de la mitjanit.

Amb la finalitat de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit del dia 8 i perllongarà el seu servei de matinada per a facilitar el retorn, després de la finalització d’aquest espectacle pirotècnic.

Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona del tret dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Albereda romandrà tancada al públic. En eixe període de temps els viatgers que ho desitgen podran apearse en les estacions de Colón, Facultats o Aragó per a acudir al lloc de celebració del Festival.

Abans de la celebració del festival pirotècnic, a més del seu servei regular, FGV reforçarà el nombre de combois perquè els usuaris de Metrovalencia puguen acudir a aquest espectacle. Hi haurà un metre amb eixida d’Alboraia cap a Avinguda del Cid amb pas per Albereda; una Avinguda del Cid-Machado; una Avinguda del Cid-Marítim Serradora i dues Marítim Serradora-Avinguda del Cid que també passaran per la citada estació d’Albereda. A més, passaran per l’emblemàtica estació dissenyada per Calatrava un Torrent Avinguda-Marítim Serradora i un Marítim Serradora-Torrent Avinguda.

Metres i tramvies després del castell

Després del tret del castell d’enguany, Metrovalencia posarà a la disposició dels viatgers en l’estació d’Albereda (Línies 3, 5, 7 i 9), una vegada reoberta al públic, un servei en direcció a Rafelbunyol, Marítim-Serradora, Aeroport, Riba-roja de Túria i Torrent Avinguda.

Els viatgers d’estos trens que passen per l’estació d’Àngel Guimerà podran transbordar als combois de la Línia 1 amb destinació a Seminari-CEU i de la Línia 2 cap a Paterna i Torrent-Avinguda.

Metrovalencia posarà a la disposició dels viatgers serveis especials de tramvia a partir de les 00.45 h de la matinada. D’aquesta manera, hi haurà un comboi amb eixida en Pont de Fusta fins a Doctor Lluch, un altre de Benimaclet cap a Mas del Rosari i, finalment, un Marítim-Serradora a Tossal del Rei.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de @Metrovalencia i es pot consultar en les xarxes socials @Metrovalenciafacebook.com/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 13 =