caixa popular

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Saló de la Franquícia

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Saló de la Franquícia
21/10/2016 -

Metrovalencia posarà en funcionament a partir de hui i fins al dissabte serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que, en aquestes dates, acull el Saló Internacional de la Franquícia, les Oportunitats de Negoci i el Comerç Associat.

Durant la celebració dels certàmens, hui i divendres, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, mentre que el dissabte serà d’entre 20 i 40 minuts, tots els dies entre les 6.00 hores i les 22 hores.

Hui i el divendres, 21 d’octubre, el primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21.29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.

El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.03 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 21.33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.58 h i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la página web de Metrovalencia.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =