25n
25N
25N

Metrovalencia ofereix servei especial de tramvia per a acudir a la Fira de l'Automòbil i Vehicle d'Ocasió

Metrovalencia ofereix servei especial de tramvia per a acudir a la Fira de l'Automòbil i Vehicle d'Ocasió
02/12/2016 -

Metrovalencia posa a partir de hui, 2 de desembre, i fins dimarts que ve, serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira de l’Automòbil, Vehicle d’Ocasió i Comercial que se celebra del 2 al 6 del present mes.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts hui i el dilluns i, entre 20 i 40 minuts, el dissabte, diumenge i dimarts, sempre entre les 6.00 hores i les 22 hores.

Hui, el primer tramvia des de Serradora amb destinació a Fira eixirà a les 6 h, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. En sentit invers, des de Fira a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6.40 h. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 h i des de Doctor Lluch a les 21.29 hores.

El dissabte, la primera unitat circularà des de Doctor Lluch a les 6.03 hores i l’últim a les 21.33 hores. En adreça inversa, des de Fira, el primer partirà a les 6.58 hores i l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge i el dimarts, festiu per ser el Dia de la Constitució, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 7.23 h, mentre que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22.19 hores. El primer des de Fira eixirà a les 8.18 h i l’últim des de Doctor Lluch a les 21.33 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 2 =