25n
25N
25N

Metrovalencia ofereix servei de tramvia a Fira València amb motiu de 'Dreamhack'

Metrovalencia ofereix servei de tramvia a Fira València amb motiu de 'Dreamhack'
14/07/2016 -

Metrovalencia posa en funcionament a partir de hui, 14 de juliol, i durant el cap de setmana vinent serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la sisena edició a València del festival digital ‘DreamHack’.

‘DreamHack’ és un festival dedicat a la cultura i oci digital, creat a Suècia en 1995 i que compta amb el record Guinness del festival digital més gran del món.

Durant la celebració d’aquesta trobada, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minuts el dijous i el divendres, i entre 20 i 40 minuts el dissabte i el diumenge.

D’aquesta forma, els dies 14 i 15, el primer tramvia des de Serradora entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.33 h. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.38 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 16, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6.03 h i l’últim a les 21.33 h. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.58 h i l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge dia 17, el primer comboi a circular des de Doctor Lluch ho farà a les 7.23 h i l’últim a les 21.33 hores. Des de Fira, l’inici es realitzarà a les 8.18 h i el final a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines-Fira, de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metre València. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + catorze =