caixa popular

Metrovalencia ofereix hui serveis mínims del 70% durant els aturs parcials convocats en les línies del tramvia.

Metrovalencia ofereix hui serveis mínims del 70% durant els aturs parcials convocats en les línies del tramvia.
20/08/2017 -

Metrovalencia oferirà uns serveis mínims del 70% durant els aturs parcials convocats per a hui en les línies 4, 6 i 8 del tramvia.

Els aturs anunciats es portaran a efecte en la franja horària compresa entre les 10.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Davant la convocatòria de vaga convocada per les diferents representacions sindicals de FGV a València, la Direcció general de Treball ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, que es realitzen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels tramvies durant els aturs.

FGV lamenta les molèsties que puguen ocasionar aquestes mesures, derivades dels aturs convocats pels sindicats i recomana als interessats a consultar els horaris de pas previstos.

Els horaris d’aquests serveis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d’atenció al client 900 46 10 46 i en la web de Metrovalencia, www.metrovalencia.es, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de facebook i twitter.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats