Metrovalencia interromprà temporalment línies de tramvia per la Marató

Metrovalencia interromprà temporalment línies de tramvia per la Marató
29/11/2018 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) avançarà el diumenge 2 de desembre l’horari d’inici del servei de Metrovalencia per a facilitar l’accés a l’eixida de la Marató Trinidad Alfonso de València, prevista a les 8.30 des de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Les línies de metro 1, 2, 3, 5, 7 i 9 avançaran a les 6.30 hores l’inici del servei i Metrovalencia disposarà de major capacitat, en posar en circulació els trens de cinc cotxes que permeten incrementar el nombre de places oferides, respecte a altres diumenges o festius, ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’estació d’Albereda, en la qual conflueixen les línies 3,5,7 i 9, és la més propera a l’eixida i la meta, situada en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Com a conseqüència d’aquest mateix esdeveniment, el servei de les línies de tramvia 4,6 i 8 s’interromprà temporalment el matí d’eixe diumenge, de manera que des de les 8.15 a les 11.00 hores quedaran sense servei els trams compresos de la Línia 4 entre Pont de Fusta i Doctor Lluch; Línia 6 entre Marítim Serradora i Tossal del Rei; i Línia 8 entre Marítim Serradora i la Marina Reial Joan Carles I. Des de les 11 a les 12 hores els talls de circulació afectaran en Línia 6 al tram Marítim Serradora-Doctor Lluch i Línia 8 des de Marítim Serradora a Marina Reial Joan Carles I.

Amb posterioritat a aquests horaris, quan els participants ja hagen passat pels recorreguts habituals del tramvia de Metrovalencia, es tornaran a recuperar els horaris i les freqüències d’aquests trajectes tramviaris.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 7 =

sagunt a escena 2019
turismo salou