25n
25N
25N

Metrovalencia i TRAM d'Alacant ofereixen la seua pròpia llista de música en Spotify

Metrovalencia i TRAM d'Alacant ofereixen la seua pròpia llista de música en Spotify
14/02/2021 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha llançat com a part de la campanya ‘Viatgem en silenci’ dues llistes de música de diferents artistes en l’aplicació Spotify, dirigides a les persones usuàries de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, amb 100 cançons cadascuna i entre les quals destaca la presència de cantants i grups valencians, que se sol·licita que s’escolten en un volum moderat per a no molestar a la resta del passatge.

‘Viatgem en silenci’ és una campanya de conscienciació dirigida a les persones usuàries dels diferents serveis de transport públic i que té com a finalitat recordar de guardar silenci i no parlar durant els desplaçaments disminueix considerablement la possibilitat de contagi de COVID-19.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que “aquesta iniciativa té com a objectiu acompanyar als viatgers de València i Alacant en els seus desplaçaments i recordar que, en aquests moments, en silenci col·laborem tots per a aconseguir un transport públic més segur”.

Les dues ‘playlist’ de Metrovalencia i TRAM d’Alacant estan disponibles amb 100 cançons cadascuna, però les persones usuàries poden fer les seues recomanacions o suggeriments a través dels diferents canals oficials de l’empresa pública en xarxes socials com twiter, facebook o instagram.

La campanya ‘Viatgem en silenci’ s’ha instal·lat en diferents suports informatius en estacions i a l’interior dels trens i tramvies en servei de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. A més, des de teleindicadors i megafonia també es transmeten missatges.

A més, com ha remarcat el conseller Arcadi España, “aquesta iniciativa té també com a objectiu recolzar des de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant al sector cultural, donant-li promoció i visibilitat en una situació complicada, a causa de la pandèmia de la COVID-19”.

D’altra banda, per a potenciar la comunicació amb les persones usuàries del transport públic valencià, FGV té previst crear una nova llista col·laborativa de Spotify a partir dels suggeriments que els mateixos viatgers i viatgeres facen arribar a l’empresa pública, a través de les xarxes socials de Metrovalencia i del TRAM d’Alacant.

Els suggeriments, en concret, es podran realitzar directament comentant les publicacions que es realitzen sobre aquesta campanya en Facebook, Instagram i Twitter de Metrovalencia i a través del perfil de Twitter i Instagram del TRAM d’Alacant.

Transport públic segur

La proposta per a viatjar en silenci s’ha sumat a la resta d’iniciatives que FGV promou per a garantir un transport segur com el reforç de les campanyes informatives i de les mesures d’atenció al client, amb el nou servei d’auxiliars COVID-19.

Aquests i aquestes auxiliars tenen com a missió principal informar viatgeres i viatgers sobre les mesures de prevenció adoptades en el transport públic, a conseqüència de la pandèmia, i col·laborar en el control d’aforament, ajudant a la correcta distribució de clients i clientes en andanes i unitats.

Des de l’empresa pública també es recorda que és obligatori la utilització de mascareta de protecció homologada durant tota l’estada i en tot moment dins de les instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. Amb aquest motiu, FGV facilita la seua compra en diferents màquines automàtiques distribuïdes per les principals estacions de totes dues xarxes.

També es recorda que els clients tenen a la seua disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic en els vestíbuls de les estacions i a l’interior de les unitats de metre i tramvia, i que cada tres minuts es renova completament l’aire a l’interior de totes les unitats de l’empresa pública.

Finalment, es recorda que FGV ha reforçat la neteja i desinfecció del material mòbil i les instal·lacions per a major seguretat en els desplaçaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 3 =