25n
25N
25N

Metrovalencia i TRAM instal·len dispensadors d'hidrogel en les principals estacions

Metrovalencia i TRAM instal·len dispensadors d'hidrogel en les principals estacions
13/04/2020 -

La Generalitat instal·larà dispensadors d’hidrogel alcohòlic en les principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, a partir de primera hora d’aquest dimarts, per a reforçar la protecció dels viatgers que es desplacen als seus centres de treball a través de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). EN les línies del TRAM de Castelló hi haurà dispensadors a l’interior dels autobusos.

La Conselleria de Mobilitat ha adoptat aquesta decisió seguint les indicacions sanitàries de mantindre una correcta higiene de mans, amb la finalitat d’afavorir la prevenció i frenar l’expansió del coronavirus.

Aquesta mesura se suma al repartiment de màscares previst per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i voluntariat de Protecció Civil, també a partir d’aquest dimarts, en les principals estacions de la xarxa a València i Alacant. Es tracta d’un repartiment en el qual FGV presta la seua “total col·laboració”.

Des de la declaració de l’estat d’alarma, Ferrocarrils recomana evitar l’ús del transport públic i només fer-lo si és estrictament necessari. També desaconsella utilitzar el transport públic si es pertany a un grup de risc, com a majors o malalts crònics, no viatjar si s’ha sigut diagnosticat de coronavirus o es presenta símptomes compatibles amb la malaltia.

Una altra de les peticions és que quan els usuaris estiguen situats en l’andana, a l’espera de l’arribada del tren o tramvia, tracten d’ocupar els espais buits en tota la seua longitud per a mantindre la màxima separació amb altres persones.

A l’interior de trens i tramvies, els viatgers han de distribuir-se pels espais buits en tota la longitud de la unitat, mantindre la distància de seguretat amb altres persones i deixar lliure l’accés de maquinistes a les cabines.

També es recomana evitar, en la mesura que siga possible, asseure’s enfront d’un altre viatger, no ocupar el corredor central per a permetre el lliure desplaçament interior per a pujar o baixar i, malgrat que els vehicles i instal·lacions d’FGV es desinfecten regularment, llavar-se les mans després d’utilitzar el servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 4 =