25n
Orgull
Orgull

Metrovalencia restablirà l'horari habitual el dilluns dos de setembre

La recuperació de les freqüències ordinàries comporta l’augment d’unitats en circulació

FGV

Metrovalencia restablirà l'horari habitual el dilluns dos de setembre
29/08/2019 -

Dilluns que ve 2 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials.

Amb els horaris d’estiu, s’ha modificat la freqüència de pas dels serveis de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any però amb reforços al juliol en les Línies 1 i 2 a primeres hores del matí i del migdia per a poder desplaçar-se per a treballar o realitzar gestions. La programació de serveis d’estiu no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

Aquesta decisió ha permés adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tretze =