25n
Orgull
Orgull

Metrovalencia serà gratuït el 22 de setembre pel Dia Europeu sense Cotxe

J.L.PERALES

Metrovalencia serà gratuït el 22 de setembre pel Dia Europeu sense Cotxe
09/09/2019 -

La Generalitat Valenciana oferirà servei gratuït de transport públic en Metrovalencia, TRAM d’Alacant i TRAM de Castelló el 22 de setembre per a celebrar el Dia Europeu sense Cotxe i la Setmana de la Mobilitat, amb l’objectiu de promoure l’ús del transport públic i afavorir hàbits de mobilitat més sostenibles en el conjunt de la societat.

Amb aquesta mesura, impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, el servei de transport gratuït s’oferirà en les tres explotacions de València, Alacant i Castelló, en els serveis que gestiona la Generalitat, des de primera hora del matí i fins a la finalització del servei, ha assenyalat la Generalitat en un comunicat.

Juntament amb aquesta iniciativa, al llarg de la Setmana de la Mobilitat, entre el 16 i el 22 de setembre, la Generalitat organitzarà diferents actes, així com jornades per a tractar i difondre diferents aspectes relacionats amb la mobilitat sostenible.

Al seu torn, aquesta Conselleria, en col·laboració amb la d’Educació, Cultura i Esport, tornarà a posar en marxa per quart any consecutiu la iniciativa ‘Hui descansa el cotxe’, entre els dies 16 i 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El lema triat enguany és ‘Mou-t’i canvia’ i pretén que estudiants de la Comunitat Valenciana aborden la necessitat d’impulsar propostes per a canviar els seus hàbits cap a una mobilitat més sostenible i s’impliquen a traslladar un missatge reivindicatiu.

Aquesta proposta compta amb uns premis dirigits a alumnat de 14 anys o més, matriculat en el curs escolar 2019-2020 en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =