25n
25N
25N

Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang organitzat pel Centre de Transfusió

Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang organitzat pel Centre de Transfusió
25/11/2016 -

Metrovalencia col·labora amb l’organització de la marató de donació de sang que tindrà lloc dissabte que ve, dia 26, en l’Institut Lluís Vives de València, situat en la intersecció entre els carrers Marqués de Sotelo i Xàtiva, per a cobrir les necessitats dels hospitals de la província de València. L’horari de les extraccions serà de 10 a 21 hores.

Amb el lema ‘Ponte en marcha, ven a donar y vuelve en metro’, Metrovalencia obsequiarà a cada participant de la donació amb dos viatges gratuïts per a metre o tramvia de totes les zones. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), empresa pública de transports depenent de la Conselleria d’Habitatge, Obres Pública i Vertebració del Territori que dirigeix María José Salvador, col·laborara amb aquesta iniciativa amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana que organitza aquesta marató amb l’objectiu d’aconseguir les 600 donacions.

FGV participa assíduament en les campanyes de donació a València i Alacant que s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de campanyes com “Dona Sangre.365 días. 365 motivos”, “Detrás de cada donantes hay un héroe” i “Ser donante no pasa de moda”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =