25n
25N
25N

Metrovalencia augmentarà els vagons dels trens per la Marató

Metrovalencia augmentarà els vagons dels trens per la Marató
28/11/2019 -

Metrovalencia incrementarà diumenge que ve 1 de desembre el nombre de places en les seues unitats de metre per a facilitar l’accés i la volta de la XXXIX edició de la Marató Trinidad Alfonso de València. L’eixida està prevista a les 8.30 hores des de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Les línies de metro 3, 5, 7 i 9 disposaran durant tota la jornada de major capacitat, en posar en circulació els trens de cinc cotxes que permeten incrementar el nombre de places oferides respecte a altres diumenges o festius.

L’estació d’Albereda, en la qual conflueixen precisament les línies 3, 5, 7 i 9, és la més pròxima a l’eixida i a la meta, situades a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A conseqüència d’aquest mateix esdeveniment, el servei de les línies de tramvia 4, 6 i 8 s’interromprà temporalment el matí del diumenge.

D’aquesta manera, des de les 8.15 a les 11.00 hores quedaran sense servei els trams de la línia 4, compresos entre Pont d’Assot i Doctor Lluch; Línia 6, entre Marítim Serradora i Tossal del Rei; i Línia 8, entre Marítim Serradora i la Marina Reial Joan Carles I. Des de les 11 a les 12 hores els talls de circulació afectaran en Línia 6 al tram Marítim Serradora-Doctor Lluch i Línia 8, des de Marítim Serradora a Marina Reial Joan Carles I.

Amb posterioritat a aquests horaris, quan els participants ja hagen passat pels recorreguts habituals del tramvia de Metrovalencia, es tornaran a recuperar els horaris i les freqüències d’aquests trajectes tramviaris.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

art en blanc