25n
25N
25N

Metrovalencia acull al Col·legi San Vicente Ferrer de Sagunt

Metrovalencia acull al Col·legi San Vicente Ferrer de Sagunt
05/02/2020 -

La Generalitat ha obert les instal·lacions de Metrovalencia al Col·legi San Vicente Ferrer de Sagunt en una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), que facilita l’accés a la xarxa de metro i tramvia a escolars de la província de València.

Els 51 alumnes i alumnes de 5é d’Educació Primària han protagonitzat aquesta activitat educativa amb l’objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i valoren la importància del transport públic en general, i de metro i tramvia en particular, així com els seus beneficis respecte al transport privat.

Metroescola està dirigit a escolars pertanyents al cicle de Primària. Aquestes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

La visita ha començat en la seu d’FGV, València Sud, on se’ls ha explicat què és i què fa FGV, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les quals compta i els trens i tramvies dels quals disposa.

Posteriorment, han visitat el Lloc de Comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger.

Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servei per a conéixer com funciona i les seues característiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

caixaontinyent
paterna