25n
Orgull
Orgull

Puig anuncia un servici de metro nocturn regular per a caps de setmana i festius

El servici de metro nocturn estarà disponible abans que acabe l’any

Puig anuncia un servici de metro nocturn regular per a caps de setmana i festius
11/09/2018 -

Al llarg del matí, està tenint lloc el debat de Política General de la Comunitat Valenciana, en el qual el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat una sèrie de mesures que engegarà abans d’acabar la legislatura. Sens dubte, una de les més sonades, perquè a més es tracta d’una reivindicació ciutadana, ha sigut oferir un servici regular de metro nocturn, que Metrovalència posarà a la disposició de la ciutadania a la fi d’any.

Així, aquest servici de metro nocturn estarà disponible els caps de setmana i els dies festius. Una mesura que facilitarà els desplaçaments en transport públic a València i localitats de l’Horta. Fins al moment, aquest servici sol estava operatiu en dates molt assenyalades, com per exemple les Falles. No obstant això, abans que acabe l’any, els usuaris podran gaudir dels avantatges de disposar de metro nocturn.

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, es feia ressò d’aquesta nova mesura, a través del seu compte de Twitter: “El President Ximo Puig anuncia que Metrovalència obrirà a la nit. Per fi, podrem consolidar un model de transport públic de qualitat en la nostra ciutat. Ja no hi haurà excuses per a agafar el cotxe a la nit“. Una mesura que, en poc temps, ha tingut un gran acolliment per part dels valencians.

I és que després de la prohibició d’estacionar en els carrils de l’autobús, des de l’Ajuntament de València van treballar a duplicar els serveis nocturns de l’EMT, així com a augmentar les freqüències d’aquests autobusos. No obstant això, el metro va seguir amb el seu horari habitual dificultant els desplaçaments per l’àrea metropolitana. Amb aquest pas, València continua avançant cap a una mobilitat molt més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dotze =