25n
25N
25N

La Generalitat oferirà transport públic gratuït el diumenge 22 de setembre amb motiu del Dia Europeu sense Cotxe

La Generalitat oferirà transport públic gratuït el diumenge 22 de setembre amb motiu del Dia Europeu sense Cotxe
20/09/2019 -

La Generalitat facilitarà el diumenge 22 de setembre servei gratuït de transport públic en Metrovalencia, TRAM d’Alacant i TRAM de Castelló per a celebrar el Dia Europeu sense Cotxe i la Setmana de la Mobilitat.

Aquesta mesura, impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, té com a objectiu promoure l’ús del transport públic i afavorir hàbits de mobilitat més sostenibles en el conjunt de la societat.

El servei de transport gratuït s’oferirà en les tres explotacions de València, Alacant i Castelló, en els serveis que gestiona la Generalitat, durant tota la jornada.

A València, en oferir-se servei nocturn la nit del dissabte al diumenge, l’accés serà gratuït als trens i tramvies en circulació des de les zero hores del dia 22 i que formen part del dispositiu especial que circula fins a les tres de la matinada.

Com en anys anteriors Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) participa en la Fira de la Mobilitat que organitza l’Ajuntament de València els dies 21 i 22 de setembre, de la mateixa manera que participa en la Ciclovía Litoral que organitza el consistori alacantí el diumenge 22.

Mou-te i canvia

Dins de les propostes impulsades en la Setmana de la Mobilitat, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, torna a posar en marxa per quart any consecutiu la iniciativa “Hui descansa el cotxe”, entre els dies 16 i 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El lema triat enguany és ‘Mou-te i canvia’ i pretén que els estudiants de la Comunitat aborden la necessitat d’impulsar propostes per a canviar els seus hàbits cap a una mobilitat més sostenible i s’impliquen a traslladar un missatge reivindicatiu.

Aquesta proposta compta amb uns premis dirigits a estudiants de 14 anys o més, matriculats en el curs escolar 2019-2020 en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

CCCC